Eind november vorig jaar kwam Ger Edwards speciaal voor de kerstdagen met een sfeervolle kerstsingle: ‘Kerstmis Is Een Feest’, en dat terwijl het succes van zijn laatste single: ‘Geniet Er Elke Dag Maar Van’ nog steeds niet is gedoofd.

Inspiratie voor een kerstliedje met kinderkoor ontstond tijdens zijn video-opname in de zomer op het hippiefestival in Gorinchem waar ook zij ‘acte de présence’ gaven. Wouter Janssens (Flyn Flyn) uit België hoorde van Ger Edwards en stuurde hem vrijblijvend een aantal nieuwe muziekideeën toe. Bij één muziekstuk klonk bij Ger gelijk de potentie van een kerstnummer met kinderkoor ‘als kerstmuziek in de oren’ en vroeg om op deze akkoorden een tekst te schrijven. Al snel ontstond er een kerstdemo en Ger zou Helga Buitelaar van de Zangwerkgroep Gorinchem vragen of een aantal kinderen mee wilden zingen met dit nummer. 
 
Kerstmis is een Feest’ een deuntje om heerlijk in de kerstsfeer te geraken. De kerstclip bij het liedje gemaakt door Jaap van Didden, bij Jurgenns Christmas House in Alken. 
 
Tekst en muziek: Wouter Janssens
Titel: Kerstmis is een Feest
Artiest: Ger Edwards
Genre: Nederlandstalige pop
Opname: Pro Music studio, Eemnes
Tijdsduur 2:49
Release: 20 november 2018
Uitgever: Land of Avalon. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Label: Belned records
 
 
Download portals:
 
 
Een nieuwe single is in productie. Houd FB in de gaten!